Xəbərlər
Karbohidrogenlərin yaradılmasının təbii mexanizmi izah edilib.
Apr 27, 2021 | 11:00 / Maraqlı məlumatlar
Oxunub 2048 dəfə

Moskva Dövlət Universitetindən kvant kimyaçısı Tatyana Domracheva, Almaniya və ABŞ-dan olan həmkarları ilə birlikdə Fransız əməkdaşlığı çərçivəsində nadir və vacib təbii birləşmələrdən birinin - FAP foto enziminin işləmə mexanizmini izah etdi. Ferment, yağ turşularını doymuş karbohidrogenlərə çevirir. İşin nəticəsi 8 aprel 2021-ci il tarixdə “Science” jurnalında cap edildi.

https://www.msu.ru/science/main_themes/rasshifrovan-prirodnyy-mekhanizm-sozdaniya-uglevodorodov.html

JURNALLAR
Faydalı linklər